mandag 11. mai 2009

Sommersesongen er igang



Båndtvang betyr ikke at hundene ligger i hundegården og sturer. Nå er det like før de første vann og spor (apport) og blodsporprøvene er igang, og på fredag la jeg og Magnus ut vårens første treningsspor til Bella. Magnus gikk bak og dryppet blod mens jeg banet vei i tetta. Her er faktisk lite flått å se, og det er jo bra. Ca 150 meter ble sporet, 2-3 vinkler, et avhopp og ett sårleie. Lørdag kl 1500 møttes vi igjen for å teste viltspordronningen.

Bella sviktet ikke og gikk rett til sporslutt. Her hadde hun en liten æresrunde før rådyrkløven satt i kjeften. Dette var det første sporet siden hun ble viltsporchampion i 2007 og at hun brukte hodet kan dere se av bildet. (tunga henger ut selv om hun bare har spasert i 3-4 minutt)
Godt å komme igang :-)


5 kommentarer:

Kristian og Maiken Vatne sa...

Flinke Bella, har selv planer om å stille Phoebe på blodsporprøver i sommer.
Men nå først venter apportprøvene.


Hilsen Maiken og Phoebe

Frank Ådne Pedersen sa...

Hei Maiken. Hyggelig å "se" deg her i bloggen ;-) Ja det blir nok litt apport også i sommer. Skal seile regatta den helgen det er klubbmesterskap så vi misser dessverre det i år også, usj. Lykke til og hils gjengen fra oss.

Kjetil Kristiansen sa...

Bella må vel knuse alle på Bråstein. Astrid vil stille Odin , så kanskje kånene tar en storeslem.

Frank Ådne Pedersen sa...

Roolig fido.
Ho Bella e så voksen at ho har begynt å bestemme sjøl, tror mor har litt prestasjonsangst for dette her, men du skal se det går bra. Jeg seiler flødeseilasen den helgen ;-)

Torgeir W sa...

Javisst. Sommersesongen er definitivt i gang, og Neo har allerede hatt seg sin første "walkabout". Heldigvis finnes det snille innfødte på østlandet som kan forbarme seg over en IS på villspor også.
Livet blir ikke helt det samme uten...!!