tirsdag 9. mars 2010

Endelig fugl

Årets første fuglearbeid kom den 7 mars og det var en orrhøne i dokk Uma presenterte. Gjensynsgleden var såpass stor at hun like godt tok en liten joggetur etter høna. Jeg var så sliten etter å ha forsert tonnevis med løssnø at jeg gadd ikke brøle engang.

Bella sekunderer

De to neste var på rype og komplett ro i oppflukt fikk hun da vist til slutt.

Vi er igang men det er nok for sent til at vi gidder å stille på prøve i vinter, tror jeg ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lenge siden jeg har gitt livstegn fra meg, men koser meg av og til med bloggen din. Du er dyktig.
Det har vært en møkkavinter med laaaange kuldeperioder og masssse puddersnø, så det har blitt dårlig med trening. 20.02. var vi med på klubbmesterskap i HFK, men samme forhold, kaldt og så mye løssnø at Kira nekta å forlate bakskiene mine. Geilo JFF har overtatt et supert terreng på Haugastøl, så nå har vi endelig fått bedre treningsforhold etter at det også har vært litt mildvær og vind siste uka. På lørdag stiller vi på Hemsedalsprøva. Det blir spennende å se om Kira får til noe. Pointeren har jo god hukommelse, så får håpe det sitter igjen noe fra i høst. Med god trening fremover har jeg vel større forhåpninger til Geiloprøva i april. På fjorårets vinterprøve var vi bare en idiotisk førerfeil i fra 1.AK. Nå har jeg fått laget meg et nytt passord som jeg husker, så da sender jeg noen ord igjen med oppdatering fra prøva.

BAS sa...

Det var ikke meningen å være anonym da, men har ikke helt greie på disse tingene her, så det ble vist sånn. Hilsen Bjørn og Kira

Frank Ådne Pedersen sa...

Hei Bjørn. Takk for hyggelig innlegg. Skulle ringe deg i forrige ute men mistet endel tlf nr under oppdatering på mobil i høst, og ditt manglet. Skal sjekke på 1881 om jeg finner deg. Lykke til i vinter og send gjerne melding om 1 AK :-))