mandag 20. april 2009

Vinterens siste jaktprøve




Da er sesongens siste jaktprøve i boks. Jeg og Magnus tok oss en dagstur til Agder fuglehundklubbs prøve på Nesheia. Opp kl 0500 og etter en kjapp frokost ventet 2 timer i bil. Magnus hadde med den siste skiva til AC/DC så tiden gikk fort.

Vell fremme traff vi flere kjente, deriblant Kjetil og John fra tippelaget "Ball og Bjæks" i rogaland. De hadde også kjørt i over to timer men så opplagte og raske ut. Det luktet premie lang vei.

Etter litt startproblemer fikk Magnus feste under skiene etter å ha gått over en gressbakke. Det så ut for at han hadde tråkket på to bevere men, feste er feste ;-)

Uma skulle ut i 6 slipp og da hadde det røket en hund i hvert AK slipp pga ettergang når fuglen gikk..... Uma berget seg gjennom hele dagen men ble ikke premiert da den ene fuglen hun fant lettet mens jeg var 80 meter unna. Hun satte seg på kommando og fløyte noe jeg er kanonfornøyd med. Dette lover godt for hennes videre karriere.

Senere fikk vi kontakt med nabopartiet som kunne rapportere om 2 premier. En 1 og en 2 AK og gjett hvem som stod bak? Gutta fra tippelaget hadde knocket til med 2 AK i Phønix's debut og 1 AK for Yoko og John.

Vi traff gutta på parkeringsplassen og de så ut som to nykyssa 12 åringer etter sin første dans på ungdomsklubben ;-) Stoore gratulasjoner fra oss i sør.

Takk til deg Magnus for ditt gode humør og din store optimisme på Uma's vegne ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

GRATULERER MED 40 ÅRS DAGEN, DU ER BEST!!

VOVSEKLEMMER FRA HYENENE DINE

Frank Ådne Pedersen sa...

Tuuusen takk jentene mine ;-)

Anonym sa...

Hei Frank.
Du sa du nærmet deg 40, her om dagen, og jaggu hadde du rett.
Gratulerer med dagen. Ikke rart du fikk servert indrefilet, rødvin, og nogot attåt??? på søndag.

RoyF

Frank Ådne Pedersen sa...

Takk takk. Joda fikk dessert også :-)