mandag 6. juli 2009

Apportprøve hos Norsk Vorstehhund klubb avd Rogaland

To glade "pinboys"
May Britt's favoritt. Lille Otcho på 4 mnd.

Grillfest
Kos for store og små
He åle låle låle lålalelåla
Fredagsgrill

Da har NVK Rogaland arrangert sin første apportprøve på idyliske Horve leirskole.
Med sydentemperaturer på land og vann ble helgen helt konge. Masse kjente fjes dukket etterhvert opp på fredagskvelden. Det ble grillet og pjallet utover kvelden i hyggelig lag.
Lørdag: Knallvær, godt humør, gode hunder og til slutt grill og premieutdeling i en 50 manns lavvo. Samid Ædnan kor bra.
Til og med Uma fikk kjørt seg på vannet. I 3 knop etter en sykkelbåt med Erlend som førstetråkker fikk hun testet ut om det er mulig å svømme vannrett. Hun svømmer vanligvis loddrett ;-) Det gikk bra.
Bra gikk det også for Bella som endelig fikk sin 3x10 pin, jippi. 3x10 fikk også Stakkhaugens Silva til våre venner Brita og Roy. Kult å stå på pallen med en gammel ringrev :-)
Søndag: Stor spenning om hvem som kunne klare "prøvens beste AK hund" Roy lot Silva hvile for å gjøre det litt spennende for oss andre. Det var 4-5 hunder som med dagen inne kunne fikse biffen. Bella røyk på gamle uvaner allerede på søkapporten og tygde seg ned til 7 poeng. Det ble til slutt 10+7+10 og en 2. premie. Fint glass der også forresten :-)
Til slutt kunne vinneren utnevnes og Yoko til Bjørg og John hadde fikset biffen med 29 p begge dager. Gratulerer Shipmanndottirs, stilig.
Horveprøven fortjener flere deltakere til neste år. Vi stiller jaffal.

4 kommentarer:

Kjetil Kristiansen sa...

Det ble en kjekk helg på Horve.
Gratulerer igjen med velfotjent 130 pins til Bella. Vi hørs

Torgeir sa...

Steike, dere er flinke!
Vi har forresten fått jakt i 10 dager på Lauvåsen!
Mye tett skaug der oppe, vurderer å kjøpe Astro. Anbefaler du fremdeles?

Frank Ådne Pedersen sa...

Astroen er fin for pointer men på dine Irske settere blir den nok for pinglete. Den mister nemlig kontakt på 1000 meter i kupert terreng, hæ hæ hæ :-)

Anonym sa...

Gratulerer med 130. Der satt ann. På en Norsk SporChampion burde dette være en selvfølge. På den annen side,- Synd-, for nå skal dere vel gi dere?
Gleder meg til å se Bella igjen i felten. Der er hun virkelig sjef.
Neste år stiller dere vel også med Uma? Det kommer også til å gå bra, tviler ikke et sekund på det.
Mvh RoyF.