søndag 6. september 2009

Uma utvist på Hovden

Vi håpet på premie på Hovden, men den gang ei.
Uma gikk rett i offside, sparket bort ballen, pissa på makker og ble utvist for 3 gang i høst. Det hele var over på under 3 minutter, som vanlig her i huset, mmmmhoooohaha. Tog du ann? :-)

Allerede kl 1800 søndag ettermiddag var "jakt og festivalvogna" vasket og rengjort etter alle kunstens regler, ramping i fugl har da noen fordeler. Nå er det jakt på Synfjell som gjelder.
Våre Vorstehvenner fornektet seg ikke denne helgen heller.
Hør bare her: Rugdelias Direktør mr. Kallekleiv himself, 3 Vk kval på fredag, Kjetil og Vega 1AK og Bjørg med Indy 1 AK på lørdag. Og som om ikke det var nok, Bjørg med Yoko 1 Ak, Alexander med Cola på 13 mnd, 1 UK på søndag, E D MULIG?
Steikiværet dåkker e god, sæll om dåkker har nån fæle hunda :-))) Gratulerer så mye alle sammen.

Premieutdeling:

OPPRINNELIG INNLEGG ER SLETTET DA DEN HAR FALT ENKELTE TUNGT FOR BRYSTET OG KANSKJE I TILLEGG VAR SKREVET MED LITT FOR SPISS PENN.

Uansett, drikkekulturen i miljøet diskuteres heftig også utenfor denne bloggen og bør kanskje taes opp til debatt internt i miljøet?

3 kommentarer:

Torgeir sa...

Synd at det ikke vil seg på prøvene. Jeg tror du har trent opp ei kanonbikkje, hu har ikke tid til disse kjipe prøvegreiene. Hun er for smart til å gidde å være med til fjells for å gå bare et kvarter annenhver time. Kom dere på jakt!
Vi jakter forresten på Lauvåsen fra 15. til 25. september! Vi må ringes en dag.

Frank Ådne Pedersen sa...

Oh yes vi skal jakte mye denne høsten. Kos dere på lauvåsen. Vi jakter på synfjell noen dager. Skal bli bra å slippe å måtte gå hjem fordi "rallyjenny" har blåst opp et par forskremte pipkyllinger :-)

Kjetil Kristiansen sa...

Hei igjen Boooris. Takk igjen for herlig mat som stod og ventet når vi kom ned fra fjellet med 1ak i lomma. Og når det gjelder gode hunder fra Rogaland så vet du at dere står alltid øverst på valpelista når dere bestemmer dere for rett rase:-) tog du an!!!