mandag 19. desember 2011

God jul alle sammen

Ja folkens nu nærme jula sæ med stormskrett. Æ sett å tenke på alle dåkker som enda ikke har vært ute å kjøpt den ene gaven dåkker har på gavelista. Han steiki dåkker kan glæde dåkker tell dåkker skal ut på shopping.
Vest dåkker e heldig så bor dåkker i en by. Kanskje på vestlandet. Å den dagen dåkker skal ut så har det snedd 4 cm nysne. Ho haaa, det blir liv kan dåkker skjønne, å vest det i tillægg står 23 desember på kalender'n så e dåkker  ille ute. Ja æ må si som han sa han Johan Anders: Det e bedre at kjærringa kommer på julekvelden enn at julekvelden kommer på kjærringa :-)

En anna ting. Æ har vurdert å få mæ tattovert. Ja det e sant. Å æ lure på ei sånn skikkelig stor å øgly tattoovering av ho Bella med han Gollum i kjæft'n.
Gollum

I tillegg skal æ på sikt ha et bilde av fyret i Mehamn på en arm eller en fot? 



Å kanskje ho Uma i stand ved siden av han Eddi i skuddklar posisjon med hagla.

Pointer i stand (Trur det hær er Østagløttens Ribot som æ hadde løsst å parre ho Uma med)


Han Eddie tenke du? Ja han Eddie e maskotten tell Iron Maiden, å æ å han Eddi va gode kompisa på 80 tallet. 


Eddie


Det einaste æ slit litt med, e kors'n æ skal plassere det hær på kroppen. Å så treng æ hjelp tell å skrive søknad tell biltilsynet. Ho May Britt. Å litt psykisk støtte tell kas tattoovering æ skal begynne med?
Et fyr signalisere at en sjømann har hjemlengsel. Å det har æ jo hadd innimellom så den e bankers, på sikt.
Ho Bella slit æ åsså med kan du si, å æ lure på kor æ skal plassere ho å han Gollum?
En nevø av ho May Britt fant ut at på morsia hadde han jærsk piratblod så han lurte på å tattoovere ei piratskuta på brøstkassa? Som nævnt tidligare på bloggen så lure æ på om æ har bittelitt sameblod i slækta, så på sikt kan det hende æ ofre ryggen førr en lavvo? eller ei samekofta kanskje? Ja høres ikke det hær lurt ut?

Som dåkker skjønne så har æ mye å tenke på om dagan. Ikke rart tida ikke strækk tell sir no bare æ :-)

Ønske alle ei riktig god jul og et godt nytt år.


Vi joikes på nyåret.

Frank





2 kommentarer:

Frank Ånetsen sa...

Du Frank, du Frank, hær snakke vi både 40 å 50 års krise, pluss mye oppspart jæmmlængsl på en gang. Tok mæ sjøl i å "ta stand" på sluttn av innlegget ditt, usikker om d va ælgen eller ho Frøkna i nissedrakten som gjor utslaget.... Ha ei førtræffelig Jul å ett jåikanes godt nytt år.....

Bjørn sa...

Galskapen lenge leve. får no håpe at det bli med tanken med alle dessa tatoveringan. Ynskje dikkon ei fortsatt god jul og eit godt nytt år med mange flotte pointerstanda. Ei spesiell helsing frå Kira te syste si.