tirsdag 14. mai 2013

Pointer, Facebook, Tour de Nordkyn, ferie å sånn


Jasså, du sett å glor?
Ikke mye som skjer her inne førr tida. Som du kanskje skjønne, så va æ så dum at æ åpna facebookprofilen min igjen. Håpløst. I tillegg laga æ ei sida på facebook. Tour de Nordkyn.
Ja du skjønne, æ præssa mæ inn i sykkelboksa igjen her i april, å så tænkte æ at det kunne ha vært arti å få med sæ nåkka slækt og vænna på sykkeltur hjemme i Mehamn i sommer. Ja ikke nødvendigvis med sykkeltightsen, men æ har liksom alltid hadd løsst å sykle over tell Gamvik. Litt over to mil. Det va jo dyrisk langt før i tida. En riktig manndomsprøve med kombien. Eller Apachen. Å førr ikke å snakke om den gamle stangsykkel'n på 15 kg + med 3 gir.

No i dag e det liksom ikke så heftig med en tomils tur. På facebook e det allerede over 25 stk som har signalisert at dæm vil være med på Touren og den blir snart å finne annonsert på Gamvik kommune si hjemmesida. Det e arti skjønne dåkker. Voksne å onga i skjønn forening over fjellet. Kanskje nån sykle helt fra Kjøllefjord å da bikke vi 5,5 mil helt ut tell slettnes fyr. Det blir helt magisk. 20 grader å sol. Hi haaaaa. Tænk dæ alle klassikeran som kommer ut av kjellera å garasja der oppe: Fram, Trygg, Diamant, Svithun, Vello, Jonas Øglænd A/S, det blir kanon. Å tænk dæ "Afterbiken" på kafeen i Gamvik ætterpå....Referat og bilda kommer.

Men en ting love æ. Når sommer'n e over, e æ ute av facebook igjen. Da finn du mæ kun her inne min egen bloggværden. Å på www.kinnarodden.blogspot.com. Ja sånn cybermæssig. Æ e jo ute av huset innimellom.

UNISEX OG SYKKELLIV:
Kombien

Gode gamle Apachen. Sukk.
 
HØY FART:
No blei æ nostalgisk. Takk Pappa førr at æ fikk eie en sånn. Lykke 

Stangsykkel


Slettnes fyr. Målet for Tour de Nordkyn. Foto: Gunn-Marie Fermann
Ellers så nærme det sæ ny Pointer i huset. Ho Suzie Q fra Oterbekkens Kennel. Vi glæde oss. Va oppe å hilste på i hælga. Da va valpan 4 uke så det e litt førr tidlig å plukke ut en favoritt. Må nok bli 6-7 uke gammel før det.
Blir tøft å reise på ferie uten snuppa som da e leveringsklar. Men planlagt ferie e planlagt ferie :-)

Pointer fra Kennel Oterbekken

Mor, Moody Blues, og valp fra "vårt" kull
Å så en anna ting æ føle æ må næmne. Synet mitt. Ja du skjønne, plutselig ser æ så jæ...i dårlig av å tell. Helt borti natta. Det kom inn en kuldemontør med en pappbette kor han hadde skrevve opp nån dela på, som han skulle ha. Æ måtte pinade skru på tannlegelampa over kontorpulten førr å se ka som stod på lappen. 

Har det hær nåkka med alder å gjøre? At vi snart bare ser det som e på radioen? 

Ha en fin 17. mai der ute


Ingen kommentarer: