onsdag 11. august 2010

Valle

Nok en helg av unge Pedersens liv har gått med i fjellet. Også denne gangen med Uma til Valle på taksering. Reiste opp på lørdag formiddag og tok oss tid til en kaffepause hos en ny pointerbekjent, Jon Rysstad, på Rysstad. Jon hadde nemlig en Pointer vi ville hilse på, Odin. Det skulle vise seg at Odin har samme blodet som Uma i sine linjer og at han var en aktiv krabat. Etter en koselig time hos Jon og fruen dro vi videre til valle.














Her ble vi møtt av deilig bållukt fra stølen. Fikk lyst til å stemme i en joik men klarte å fortrenge den. Utafor stølen satt Kjetil og Alexander samt gjestene Karen, Stine og Åge og koste seg. Etter en liten kveldsøkt dro Åge og Stine hjem mens vi andre koste oss med luxusmiddag, dessert og god vin.














Gutta viser at de kan vaske opp (Karen ser litt forskremt ut?)

Søndag morgen tørnet vi ut til strålende sommervær og fikk oss en flott tur på fjellet. Rypene var imidlertid skye men hundene fikset da noen fine situasjoner. Artig å se unghunden Bodie våkne underveis. Uma viste igjen at reis er noe hun kan, men denne gangen manglet hun mildt sagt ro i oppflukt. Kjetils Phønix og Vega samt Oktavia til Alex viser at høstformen er på vei og det lukter både VK og AK premier lang vei her...

Får nå håpe at jeg og Uma kan komme til en enighet mht søk, reis og ro før sirdalsprøven om 2,5 uke. Her viser hun ro "etter" oppflukt. Legg merke til at hun sitter fast i en 3 kilos stein :-))










1 kommentar:

Alexander Kristiansen sa...

Hehe, kanonfint bilde! Hun har vel ikke annet valg enn å være rolig her :-)

Takk for en trivelig helg, alltid artig å utvide repertoaret med pesshesta og geitpulere ;-)