mandag 10. januar 2011

Godt nytt år

Da e 2011 igang for full musikk, eller som dæm sir i Honningsvåg: for foill parafin :-)
Her på Klepp hadde vi skikkelig vintervær i desember. Bildan under e tadd på Bore stranda i romjula. Akkorat no e det 4 varmegrader å litt regn i lufta.
I sirdal hold visstnokk campingvogna på å bokke under pga store snømengda så det e bare å finne tid tell å peise opp å ta hverdagsmosjonen. Ser skikkelig frem tell å komme igang med å bruke vogna i vinter.
Uma e påmeldt VK på sirdal 1. Ho har trent godt på stranda å vi håpe på knalltungt føre hele vinteren :-) Det gjeld bare at ho vil reise fugl når ho får sjansen.
Lørdag den 8 januar seilte æ årets første regatta med min gode venn Per Jone å hans unge lovende Nikolai samt dæmmes mannskap. Det e den råaste regattaen æ har seilt. Vi seilte en Melges 24, ei stor jolla som vi va oppe i 15.5 knop med. Dæm som seile vet at det e fort i seilbåt. Helt rått faktisk, å det anbefales alle som får sjansen tell å seile Melges, tell å ta den.
Ellers ser vi frem mot nyttårsfest med vorstehhundklubben tell helga, jaktprøver, jakt og sirdalsturer i nærmeste fremtid.
Ønske alle kjente lykke til med sine eventuelle prosjekt i 2011

Ingen kommentarer: