torsdag 17. februar 2011

Vilt og vakkert

Av å tell så kan man lure på om man e passe lobotomert i høue. Her tidligere så æ at han Lars å ho Trine fikk tærnigkast 2 i vg. På bakgrunn av det hadde æ ikke tenkt å gå å se på dæm. Vess dæm skulle komme i nærheten av Klepp på tour.
Men så fikk æ ei melding fra han Rune i Mandal. Han hadde sedd dæm i Kristiansand. Det va bra greier sa han.
Æ fikk med mæ han Geir å kjørte inn tell Stavanger i går. Billettan kosta 395,- pænga. Pærr støkk. Det e det du må ut med førr å se Honningsvågrevyen på en god dag i lyngdal kulturhus. Artig det å, men han Lars han har glimt i øye han åsså.
Å ho Trine har fådd sæ en ny vår vise det sæ. Masse fresk luft. Foring av hunda. Hundsjit i hagen. Bålrøyk og færsk fesk. Ikke rart ho va rød å fin i kinnan. Men som ho sa: Jeg er glad i neglelakk, væsker og klær og hva tror dere skjer? Jo, jeg finner meg en uteligger!

Han Lars sjøl stod no mæst å hommra mens han viste oss gamle klipp dær han bl.a. snakka engelsk med bjørn i Canada. Eller som da han å kompisen gikk Norge på langs og hadde snakka sæ tom førr historie. Da kom det en sneskuter kjøranes å dæm blei litt glad førr å træffe folk. Samen stoppa 10 meter unna. Stoppa skutern å tok av sæ hua. Han kjeik på dæm å sa: Javæl gutta, e dåkker hær? Så tok han på sæ hua, starta skutern å kjørte videre..
Ho Trine sang nye å gamle sanga innimellom. Profft band å god lyd. Hele showet hadde litt sånn feelgood åver sæ. Et (h)ærlig show som gjer oss alle beskjed om å ta tak å få ting gjort, vess man har løst.

Når det hele va færdig ga æ beskjed tell han Geir om at han måtte ta bilde av mæ å han Lars. Han kjeik på mæ å lurte på om æ va en sånn groupie. Frække fan. Har du hørt en sånn peis? Han Lars e jo det siste årntlige mannfolket her i landet. En sånn som sir tell dama: Æ fær på havet. Uten at ho spør korr længe han blir borte. Det e ikke mange sånne igjen. Det e vell han å han Frank Ånetsen i Tromsø.

Æ kjøpte ei bok hos han Lars. Tøffe turer med trøkk. Han signerte den med en hilsen tell ho May Britt men æ har no tenkt å ha ho med mæ på dass av å tell. Ja boka altså. Hærlig.

Han Geir ja. Han Geir va ikke snauere enn at han blei fotografert først. Se kor kry han e :-)

Vi lurte på om vi skulle omringe ho Trine Rein å be han Lars å ta bilde. Men dæven da satte han øyan i oss. Så vi puska oss bare hjæm.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det e nu nåkka feelgood å læse dine filosofiske utgreiinge om livet, døden og kjærligheta også :o)
Han Torfinn sett å homre i barten, han bruke å si; æ tar mæ en LITEN tur...
Klem lillesøssa

Torgeir Westrum sa...

Den boka har jeg også. Den er kjempebra! Spesielt at den består av 14 (?) individuelle historier, glimrende til flyturer eller halvannen time i sofaen. Den største faren med boka er at du fort finner ut at du skal gå over Grønnland eller Norge på langs etterpå!

Frank Ådne Pedersen sa...

Du Torgeir, grønnland er uaktuelt!! Som du ser er det farlig nok på Taumevann og norgepaalangs.no! Tragisk utfall i Sirdal. Du har jo skjøl en viss erfaring med det området i snekov ;-/