tirsdag 23. september 2008

Norsk Derby

Jadddddaaaaa.
Her sitter vi og Norsk derby er rett om hjørnet. Norsk Derby er den ultimate testen for UK hunder her til lands. Uma er kvalifisert med sin 1uk, men vi meldte ikke på innen fristen....

Hadde kanskje ikke troen? eller? Nåja, sitter i allefall og registrerer at vår venn Kjetil Kristiansen med Haugtuns Phønix går på parti med to av Uma's kullsøsken, Frikk og Zera, på fredagen. Stilig.

En annen kullsøster, My Kira, og eier Bjørn Sletto stiller også der oppe. Litt kult at alle 4 fra kullet, som har startet på prøve, har 1 uk.

Uma er nå påmeldt en lavlandsprøve i vestfold den 12/10 samt forus open 3 uker senere, også den en lavlandsprøve. (nei ikke travløp) Her finnes fasaner og rugder og muligens også rapphøns i vestfold?
Blir spennende å se om Uma klarer å slå om til å jakte på disse store åpne markene.

Vi gleder oss og ønsker samtidig våre venner som tar turen til dovre og Norsk Derby lykke til. Tvi tvi.

http://www.derby.no/
http://www.rogalandfk.org/Rogaland_Fuglehundklubb.asp

4 kommentarer:

BAS sa...

Hei og takk for at du inviterte meg inn på denne morsomme siden.
Vi drar til Kongsvoll på torsdag, men desverre med små forhåpninger.
Kira har slitt med innbilt svangerskap i det siste, og tuller fælt i terrenget. Har starta på en kur nå, og krysser fingrene for at hun skal få hormonene i orden.
Spennende skal det uansett bli å være med på Derby. Vi starter med 4 hunder i fra HFK (3P+1ES)og håper at noen av oss lykkes. Synd at Uma ikke blr med, men vi får satse på at Frikk eller Zera forvarer kullets ære.

Frank Ådne Pedersen sa...

Innbilt sva.. er noe dritt. Håper hun allikevel tar til vettet :-)
Masse lykke til (som de sier på idol :-))

Kjetil Kristiansen sa...

Nixen med diare nå dagen før avreise til derby. Fiskeboller,ris og grillkull er siste utvei nå. Kjipt dersom hunden er dehydrert når vi starter. Derbydelen av planen vår mangler deg og Uma. Vi får ta det igjen i Forus open.

Frank Ådne Pedersen sa...

Jeg så det på siden din. Må ikke gi vorstehre for mye fet mat vettu, det er for weimaranere :-) Ja den "derby missen" får vi ikke gjort noe med, med denne bikkja..
Hører gjerne fra dere underveis, du har jo to kullsøsken på partiet.