mandag 29. september 2008

Norsk Derby















Da er Norsk Derby over og en eller annen plass i Norge sitter Ørjan Gamst og drikker Cognac mens Gordonsetter Smilla ligger fornøyd på et nytt saueskinn forran peisen, hæ?
De sopet med seg 1 premien og alt som den medfører.
Nr 2 ble Engelsksetter Finngå Ran, Jonny Åsheim og nr 3 Irsk setter US Magic Dream, Svein H Strømsnæs. Les mer på http://www.derby.no/
Vi gratulerer selvsagt.

Våre venner Kjetil, Frode og Bjørn med Phønix, Zera og My Kira røyk i kvalik på fredag av forskjellige grunner ;-), mens vår oppdretter Hans Simensen som skulle stille kullbror til Uma, Frikk, visstnok satt på hytta kvelden før det hele startet. Har ikke fått svar på om de deltok eller ikke...

Her hjemme går det i jobb og dressur. Uma ble noe heit under jakta og skal ha jæv... gode grunner for å ikke sette seg neste gang en rype letter forran henne.

Bella tror hun skal ha valper og graver i blomsterbedene hvis vi ikke passer på. Kjedelige greier, men slik er det med tisper. Enkelte verre en andre.

Bildet er fra freimstøl i hardanger, tatt i august i fjor. Bruker å ha en årlig tur opp dit. Det er en drøy tur som går fra 150 til litt over 900 moh.

Ingen kommentarer: