søndag 12. oktober 2008

Lavlandsprøve





Da har vi vært på lavlandsprøve i vestfold.
Bella ble tatt hånd om av Inge og Astrid mens jeg, Maya og Uma sjekket inn på Sandefjord motorhotell for en natt. Vi deltok på NM middag lørdag kveld og traff for oss nye fjes i miljøet.

Som ellers i landet stod det sosiale i fokus og selv om gutta skulle i NM finale ble det ikke satt på noen brems, her heller :-)
Vi tok tidlig kveld og var tidlig oppe i god form.

Under frokosten dukker Uma's oppdretter, Hans Simensen opp. Hans og Buddy skulle gå i finalen på NM lavland mens Uma skulle prøve seg på fasaner og rapphøns for første gang.....
Vi hadde første slipp mot en annen superenergisk pointertispe og etter en forrykende start hvor de løper litt ilag får vi delt oss opp og tatt for oss av åker og stubb.
Uma virket litt i villrede og det så ut som om hun tenkte, hva i helv... er dette?
May Britt gikk bak og var helt sikker på at inne i hodet på Uma spilte James Brown opp til dans, I feeeeel gooood, da da da da da da
Uma og makker løp som ville dyr og etter 15 min er da fanget inn, uten å ha sett fugl.

For å gjøre historien kort, Uma fikk "terningkast" 5 på jaktlyst, 6 på fart, 5 på stil, 2 på selvstendighet og 4 på søksbredde, reviering og samarbeid. (ideelt sett er 6666444 toppkarakterer)
Hun løp etter makker'ne for mye og etter 3 minutt i 3. slipp fikk vi koblingsordre, usssj.
Kan ikke annet enn å le av dette fordi hun ikke har vist antydning til henging på makker i høst og vi får ta dette som den dyreste lufteturen in the history. (Hadde hun hatt slik energi på Rjukan forrige helg kunne det ha blitt gøy)

Hans og Buddy røyk ut i finalen som ble vunnet av RFK's store sønn Arne Abel Lunde og Drillo, vi gratulerer så mye og vi gratulerer minst like mye til Bjørg og Yoko som knallet til med 1Ak i sin første AK start, jo hoooo :-)
Bildene viser terrengene som var fine og Vorstehren på bildet med May Britt, er Nina Smidsrøds's VM vinner fra 2007. Forelsket May Britt?

Ingen kommentarer: