tirsdag 1. mars 2011

VM og løpetid

Da kom løpetida på ho Uma, nesten som bestilt på onsdag i forrige uka. Dermed kan vi nå Sirdal 2 den 12. mars. Hadde vært artig det, en ny start i VK. Ho e i værtfall klar tell Hovden 2 å tell Nesheiaprøven.
Når det gjell mæ sjøll så e æ ikke så vældig fitt førr tida. Det begynte bra med træning i januar men så tok latmakken mæ. Huff å hei. Æ så mæ sjøl naken i speilet her en morra. Artig figur. Lurte på om det va en sånn Aukrust, men så våkna æ å skjønte ka æ så. Dæven æ va snar inn i dusjen. Æ dusja så længe at speile dugga igjen.
I dag har æ jogga igjen. Intevall på stranda. Det e knallhardt å bikke 40 skal æ si dåkker som ikke e fullt så gammel. Å spesielt hær i rogaland kor næsten alle sykle eller går på anabole, har masse pænga å går i svenske jeans å med lacoste sko.
Men æ gjer no litt fan åsså. Har æ løst på sjokolade så kjøpe æ sjokolade. Å skoan mine. Når du ser ned i skoan mine ser du bare hundhår. Dærførr bruke æ å lægge dæm på sia når æ e hos folk.
Nei det e jo klart at det e fint å være i god form. Sånn som skiløperan våres å han Pål Fasseland e. Når æ går på ski har æ heldigvis ikke sånn trang dræss som dæm har. Æ har faktisk fådd VM rygg. Ka det e? Jo det e en sånn C forma rygg som gjør ondt. Sofa rygg.
Men en ting irritere mæ nåkka sinnsykt under VM. De norske østlandske reporteran som bare trur at vi vil høre på skryt om oss nordmenn. Fy fan æ vil næsten spy når æ hære på dæm. I dag hørte æ et intervju på radioen med en av de svænske træneran. Det eneste reporteren ville høre om va ka han syns om den norske fenomenale stemninga, om ho suverene Marit Bjørgen, kor god glid vi har å alt sånt piss. Fyren fikk terningkast 6 av mæ. Han holdt fatninga å ga idioten det han ville ha. Under seiersintervjuet med finsken som vant 15 km i dag nævnte finnlender'n i ei bisættning på dårlig norsk/engelsk at stemninga va god. Å det va det eneste han Pål Gardong Nilsen oversatte etterpå. Hærregud. E vi så sjølgod?
Nei nån må ta over å rætt å slætt invitere svenskan over i den norske smørebua. Gje dæm de bæste skian å sende dæm ut i løypa. Det hadde vært norgesreklame det! Slutt å vis oss ka dæm sir på svensk tv når norge vinn. Ho Bella e førræsten fra Uddevalla så et gull tell sverige passe bra snart :-)

Å på lørdag kommer fattern ned på besøk. Da skal vi prøve oss på sjøørreten. Hærlig. Æ håpe å komme tellbake med en fin feskereportasje i næste uka.

3 kommentarer:

Torgeir Westrum sa...

Når det gjelder hundehåra, har jeg kapitulert og skaffet en slik robotstøvsuger. Den kjører rundt en times tid før vi kom mer hjem fra jobb, du vil ikke tro hvor mye drit den rasker ihop! Utrolig hvor god samvittighet man får for et par fjelldollar!

Alexander Kristiansen sa...

Genialt kåseri Frank! Gleder meg til neste :-) Og er helt enig med deg, vi er utrolig fokusert på oss selv, det er vanlig høflighet å være LITT interessert i hvordan andre har det.

Bjørn Sletto sa...

Du er helt klart min favorittblogger. Ler så jeg griner. Det er så mange ting man kjenner seg igjen i, sånn som kroppsform,fysisk form og hundehår. Årets første prøvedeltagelse på søndag.Hallingprøva. På tide at noen forsvarer pointerens ære. det var tynt med premier i dag. Kira er klar (håper jeg).