tirsdag 12. april 2011

God helg for Kennel Setpoint's

Vintersesongen går mot slutten og jeg ser at helga gav flere premier til pointere fra Kennel Setpoint's.
Uma's kullsøstre Trixi og My Kira slo til med hhv 1 ak og 2 ak på Geilo og bekrefter med dette at oppdretterprisen Hans fikk for kullet fortsatt står seg :-). Tipper at My Kira fikser 1 ak senere i år. Setpoint's Andy fikset en 3 uk på samme prøve. Vi gratulerer så mye til eiere og oppdrettere.

Rune og KV Zarek fikset seg nok en gang 2 x 2uk og har med det 4 x 2uk på fem starter. Selv en sindig sørlending må jo ha lov til å juble for dette, eller hva Rune? En annen kjenning med KV røyk på apporten i vk på en prøve her sør. Å jeg som trodde KV aldri kunne finne på noe slik... Kjenner jeg eieren rett kommer den bikkja aldri noen gang igjen å slippe ei rype den har i kjeften, før den får lov :-))

Kennel rypesteggens rapporterer også om premier på sine hunder. Grattis!

Ønsker alle kjente en god påske å husk å følge med på www.norgepaalangs.no

1 kommentar:

Bjørn Sletto sa...

Hei,
Har vært på Finse på jobb siden mandag, og fikk ikke lest på bloggen din før nå. 2. AK ja, ett trinn opp fra sist, men det kunne like gjerne vært en 1. med andre dommere. De mente at hun gikk meget godt men gikk en del ganger i samme spor tilbake. Kira er jo ikke dum. Klart at hun gikk der det gikk an å komme fram. Bunnløs råtten snø enkelte plasser og bart andre steder. Selv den lille flisa gikk rett til bunns. Var forresten på utstilling på fredag. Kira fikk gode tilbakemeldinger på alt untatt høyden. Med sine 55 cm ble hun for liten, og fikk kun en gul sløyfe. Hvor høy er Uma? Du fikk jo 1. på henne? Må nok ta fram sykkelen snart her også. Har aldri sett så lite snø på Geilo til påske som i år, men det går fortsatt an å snørekjøre i tråkka løyper. Riktig god påske til deg og dine.