mandag 4. april 2011

Hovden 2

Da er årets andre vk start unnagjort for meg og Uma. Det ble en liten nedtur. Startet avgårde i lag med våre venner Kjetil og Phønix på torsdagen. Kjetil holdt oss oppdatert på NM lag fra nordnorge underveis. Her skaffet Phønix's søster Fri seg et fuglearbeid helt på tampen, og korthåret vorsteh vant gullet. Oppløftende.

Deretter røyk vi inn i kolonnekjøring på haukeli. 2,5 timer med venting og litt sen ankomst Haukeliseter.

VK kvalik fredag i mange plussgrader på Bjåen. Uma og Phønix ut i 2. slipp. Phønix dømt over og jeg følte at Uma gikk for halv maskin. Nix rangert som nr 6 og Uma som nr 9 av de 15 som startet i 1. runde.. Uma ble avsluttet etter 2. slipp. Ikke i slaget rett og slett..

Rypene så vi ikke mye til og vi dro rett og slett hjem på lørdag.

Vi gratulerer ellers våre kjenninger Gisle Eriksen og ES Billy the kid med 2vk kval og 3 vk finale. Sterkt og imponerende av Flørli's hunder så langt denne vinteren.
Fra Mandal dukket også våre gode venner Rune Haddeland og KV - Åsheias Dzz Zarek opp. Zarek er en velbygget og sterk unghund som fikset 2 x 2uk på to starter. Helt konge og vi gleder oss til å se hva som skjer med dem på Nesheia på lørdag og søndag.
Kennel Rypesteggens og kennel Shipmanndottirs rapporterer også om premier. Gratulerer til dere også :-)

Jeg er usikker på om jeg stiller med Uma på Nesheia, tipper det begynner å krible på torsdagen :-))

Ingen kommentarer: