torsdag 31. desember 2009

Dueteigen Open

Kl 1000 nyttårsaften ble Dueteigen open, populært kalt sørlandsderbyet, avholdt for 2. gang. Dette er et uoffisielt høystatusløp for unge, middelaldrende og gamle hunder :-)
I år var det påmeldt 9 hunder og med minus 13 grader på opprop var ikke troen på å finne noen rugder særlig stor. Men humøret var på topp.
Grunneier og prøveleder, Rune Haddeland.

Mange raser representert i år, bare hør: 1 stk engelsk setter, 1 stk gordon setter, 1 stk italiensk spinone, 1 stk pointer, 1 stk strihåret vorsteh og 4 stk korthåret vorsteh. I tillegg var den 13 uker gamle korthåren pluto også med hele runden.

Magnus og Thomas

Dagens yngste fører var Magnus Riddervold (bildet over, pustende i bålet) som førte stakkhaugens Fryd. Fryd og Magnus fixet dette på en strøken måte og Fryd gikk godt på ekkelt skareføre. De korthårete likte ikke føret noe særlig men noen gikk bedre enn andre.

Stakkhaugens Fryd



Christiane og Marta, alltid blid
I sola var det ikke så værst temperatur :-)

Fryd og Sarek sjekker ut Angus, en Italiensk Spinone (ohhh big scary guy:-))


Alexander og Angus

-13 grd på opprop, hærlig



Grillmat

Hundene fant dessverre ikke fugl og den fine vandrepremien vi hadde fått tak i ble ikke med noen hjem i dag. Njål Lundevik ble allikevel belønnet med premie da han stilte med nydelig ribbe og selvfisket sei for grilling bålet. Slikt liker vi da det er sterkt fokus på det sosiale på denne prøven.


Vi i komiteen takker alle deltakere for oppmøtet og ønsker velkommen tilbake neste år.

2 kommentarer:

Kjetil Kristiansen sa...

Da er det sjans for tittelforsvareren å forsvare tittelen om 362 dager.

Torgeir W sa...

Slike prøver liker vi! Håper det blir flere sånne!