onsdag 23. desember 2009

Hvit jul

Da ble det hvit jul også på sørlandet. Riktignok melder det mildt vær og regn på julaften men da sitter vi inne og "moillkose" oss.
Snart logger jeg av på jobb og stikker i skogen med Uma og Bella, muligens må dette vente pga en aldri så liten julehandel på meny.. Ehh, siden jeg skriver dette i arbeidstida betyr vel det at hodet er logget av allerede? Fortjent ferie i allefall, vi har hatt et godt år på Mandal Kjøleservice og nytt maraton venter i 2010.
Nå begynner oppkjøringen med tanke på vinterens konkurranser. Uma skal trimmes for VK og vi gleder oss kraftig til å revansjere høstens "suksess", hæ hæ hæ.

God jul og godt nytt år ønskes begge mine lesere

4 kommentarer:

Kjetil Kristiansen sa...

Nå blir det å konkurrere i VK for begge oss to. Vi var langt fra det når vi satt og drømte om unghunder for 3 år siden:-)

Frank Ådne Pedersen sa...

Jepp skal bli stilig dette Kjetil. Hadde nok ikke trodd eller tenkt på VK den gang. Men, nå har vi jo gode emner og tålig grei erfaring, hæ? :-)

Anonym sa...

God Jul og Godt Nytt År til deg og dine.

Klart Uma slår til i VK. Hun har jo vært så heldig å få gå sammen men noen trivelige SV (stiller ikke i VK), og da må det jo gå bra.

Mvh.
RoyF

Frank Ådne Pedersen sa...

Ja hun burde faktisk vært mer i lag med SV (strihåret vorsteh for deg som ikke skjønner bæret) men førern burde vært mer i lag med eiern deres. Det er nemlig han som er hemmeligheten til suksessen. Tror faktisk du kunne fått til pointer også Roy ;-) Ha ei fortsatt god jul alle sammen